Kapat Ikon
Şahap Aktaş, Gençleri Girişimciliğe Yönlendirdi

Şahap Aktaş, Gençleri Girişimciliğe Yönlendirdi

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye'de lider, dünyada da ilk üç firma arasında bulunan Aktaş Holding, öğrencilerin gelişimlerine yön verecek nitelikli seminerler düzenlemeye devam ediyor.

Uludağ Üniversitesi'nde öğrenimini sürdüren ve farklı ülkelerden gençleri buluşturan AIESEC Bursa Şubesi öğrencilerine unutamayacakları bilgiler aktaran Aktaş, öğrencilerin sorduğu sorulara da içtenlikle cevap verdi.

Oldukça renkli ve interaktif bir şekilde gerçekleşen etkinlikte Aktaş, kendi yaşam öyküsünden örneklerin de yer aldığı bir paylaşım gerçekleştirdi.

Küçük bir atölye olarak faaliyete başlayan Aktaş Holding'in sektöründe dünyanın en büyük firmaları arasında yer alış öyküsünü gençlere aktaran Aktaş, yaşamın zorluklarıyla yılmadan mücadele edilmesi gerektiğini ve kariyer basamaklarını birer birer çıkmak adına azimli ve cesaretli olunması gerektiğinin altını çizdi.

Öğrencilere sorumlulukların farkında olması ve mesleki kariyerlerinde İngilizce dışında öğrenebilecekleri maksimum yabancı dili öğrenmeleri gerektiğini hatırlatan Aktaş, kurum ve kuruluşların gözüne girebilmek adına diğerlerinden farklı yetenek ve becerilerin geliştirilerek dikkat çekilmesi gerektiğini ifade etti.

İletişimin en büyük başarı faktörlerinden bir tanesi olduğunu belirten Aktaş; kendi köşesine çekilenlerin başarı kazanmada zorlanabileceklerini, kendini doğru ifade edenlerin ise her zaman bir adım önde olduğunu ifade etti.

Kendi iş yaşamından örneklerin verildiği zamanlarda duygulanan Aktaş'ı öğrenciler de büyük ilgi ile izledi.

AIESEC'li gençler Aktaş'ın anlattıklarını ilgiyle takip ederken, konuşmaların ardından öğrenciler kendilerine zaman ayırıp ve değerli fikirlerini aktaran Aktaş'a katılımından dolayı teşekkür ederek çiçek verdi.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.