Kapat Ikon
Önsöz: Çevreci Anlayışla Geleceğe Katkı Sağlamayı Amaçlıyoruz

Herkese merhaba,

Teknolojinin ve üretimin çok yoğun yaşandığı bir çağdayız.

Bu çağda, dünyadaki doğal kaynakların tükenme hızı da ne yazık ki her geçen gün artıyor. Bundan dolayı da çevremizin ve doğal kaynakların en iyi şekilde korunarak gelecek nesillere ulaştırılması, insanlığın en önemli gündem maddelerinin başında geliyor.

Şirketler de üzerine düşeni yapmak için çevre dostu malzemelerle üretim gerçekleştirmek ve sürdürülebilir bir gelecek için çevreciliği ön planda tutmak durumunda.

Bu bilinçle Aktaş Holding olarak, sürdürülebilir bir gelecek anlayışıyla dünyadaki sürdürülebilirlik gündemini yakından takip ediyor ve geleceğe katkı sağlama hedefiyle çalışmalarımızı şekillendiriyoruz.

Bu noktada, Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi imzacısı bir şirket olarak dünyamıza, geleceğimize karşı sorumluluklarımızın daima bilincindeyiz.

Ve tüm adımlarımızda gelecek nesilleri düşünerek hareket etmekteyiz.

Şirketimizin sürdürülebilirlik yaklaşımı da toplum, çevre, doğal kaynak, müşteri, çalışan, paydaş gibi değerler zincirindeki tüm bileşenlerin bütünsel olarak ele alınıp, bu sürecin uzun vadeli bir bakış açısıyla yönetilmesi esasıyla şekillenmektedir.

Dolayısıyla çevremizin korunması ve geliştirilmesi noktasında, son derece hassas bir tavır sergilemekteyiz. Bu konuda üzerimize düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz.

Saygılarımla,

İskender ULUSAY

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.