Kapat Ikon
Sami Erol'dan Uludağ Üniversitesi Öğrencilerine Kalite Eğitimi

Geleceğimizi oluşturan öğrencilerle, hemen her fırsatta bir araya gelerek, onlara yol gösterici paylaşımlarını sürdüren Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, bu doğrultuda son olarak Uludağ Üniversitesi öğrencileriyle buluştu.

Uludağ Üniversitesi Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında, mühendislik bölümlerinde okuyan öğrencilerle bir araya gelen Erol, öğrencilere hem Aktaş Holding'i tanıttı; hem de kalite Yönetimi konusunda önemli paylaşımlarda bulundu.

Kalitenin, hayatın her alanında sürdürülebilir hale gelmesi ve kalite bilincinin, toplumun tüm kesimlerinde yayılması adına çalışmalarını sürdüren Sami Erol, Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, Aktaş Holding'in bugün gelinen noktada, sektörün küresel arenadaki en büyük markalarından biri olma yolculuğuna değindi.

Değişimi doğru yönetmek gerekiyor

Öğrencilere, iş dünyasının ihtiyaç duyduğu nitelikli ve yetkin işgücünün öneminden bahseden Erol, AR-GE yönetimi, kurumsal yönetim yaklaşımları, toplam kalite yönetimi, yaşam kalitesi ve Endüstri 4.0 başlıklarıyla ilgili paylaşımlarda bulunurken, değişimin hayatın her alanında en doğru ve etkin şekilde yönetilmesi gerektiğini kaydetti.

İnteraktif bir şekilde ilerleyen sunumun ardından Sami Erol, öğrencilerin merak ettikleri soruları da yanıtlamayı ihmal etmedi.

 
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.