Kapat Ikon
Önsöz: Değişen Koşullara Uyum Yeteneğimizi Geliştirmeye Devam Ediyoruz

Herkese merhaba,

Dünyayı etkisi altına alan pandemi, hayatımızı pek çok açıdan değiştirdi. İş hayatındaki dinamiklerin de artık eskisi gibi olmayacağı her fırsatta dile getiriliyor.

'Yeni normal' olarak adlandırılan bu süreç; değişime ayak uyduran, inovasyon odaklı ilerleyen ve yeniliğe yön firmaların ön plana çıkacağı bir dönem olarak karşımıza çıkmakta.

Bu sürece çabuk adapte olmak için firmaların bu yönde bir kültüre sahip olması ise firmalara önemli bir avantaj sağlıyor.

Dolayısıyla bu süreç, yeniliği ve inovatif anlayışı bir kültür olarak benimseyen firmaların rekabette sıyrılacağı dönem olacak.

Bu açıdan Aktaş Holding olarak, kendimizi çok şanslı görmekteyiz. Öyle ki sektörde değişimin ve yeniliğin öncüsü olma misyonumuzla, her türlü değişime hızlı adapte olabilme yetkinliğimiz söz konusu.

Gelinen noktada, sektörümüzün de salgınla ortaya çıkan çalışma modellerindeki hızlı değişim sürecine adapte olabilecek tecrübeye sahip olduğunu düşünüyorum.

Bu anlamda Aktaş Holding olarak, ilk günden beri olduğu gibi teknoloji geliştirmeye ağırlık vererek, pazarda fark yaratacak çalışmalara odaklanıp, bu küresel kriz dönemini lehimize çevirebilecek işlere imza atacağımıza inanıyoruz. Bunun için de çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Saygılarımla,

İskender ULUSAY

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.