Kapat Ikon
Önsöz- Yeni Dönemde de Geleceğin Teknolojilerine Odaklanacağız

Herkese merhaba,

Covid-19'un gölgesinde geçen 2020'nin ardından yeni bir yılı yeni hedeflerle ve beklentilerle karşıladık. Öncelikle hepinizin yeni yılını kutluyorum.

Umuyorum ki 2021 hepimiz için sağlıklı, başarılı ve bolca güzellikleriyle geçen bir yıl olur.

2020'de yaşadığımız tüm zorluklara rağmen bizler, sorumluluk alarak üretmeye ve hem ülkemize hem de global ekonomiye katma değer sağlamaya devam ettik.

Bu süreçte, sahip olduğumuz güçlü global organizasyonumuz ve AR-GE yeteneklerimiz sayesinde, zorlu dönemi fırsata çevirecek hamleler yapmaya odaklanırken, gerçekleştirdiğimiz yeni inovatif ürün yatırımları ile operasyonel yalınlaşma hamlelerimiz sayesinde süreci başarıyla yürüttük.

Aktaş Holding olarak, kurulduğumuz günden bu yana sektöre ve ülkemize yüksek katma değer sağlamak hedefiyle AR-GE ve ihracat odaklı üretim anlayışıyla ilerliyoruz.

Bu anlayışla da dijital dönüşüm ve teknoloji odaklı yatırımlarımız hız kesmeden sürüyor.

2021'de de teknolojinin tüm olanaklarını kullanarak, 80 yılı aşkın know-how kabiliyetimizi yenilikçi çalışmalarla süslemek için üretmeye ve gelişmeye devam edeceğiz.

Dolayısıyla şirket olarak, yeni dönemde de değişken şartlara hızlı şekilde uyum sağlayıp, geleceğin teknolojilerine odaklanmak temel önceliğimiz olacak.

Saygılarımla,

İskender ULUSAY

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.