Kapat Ikon
Önsöz-Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin Gençlere Desteğimiz Her Alanda Sürecek

Herkese merhaba,

Küreselleşmenin her alanda yoğun hissedildiği günümüz dünyasında, şirketler açısından gelecekte de var olmanın en önemli unsurları arasında, sürdürülebilir bir yapıya odaklanıp, geleceğe odaklanacak çalışmalara ağırlık vermek geliyor.

Bu noktada teknolojiye yatırım yapmak kadar, nitelikli insan kaynağına, yeteneğe; dolayısıyla geleceğe yatırım yapmak da çok önemli hale gelmiş durumda.

Çünkü baktığımızda dünyanın en büyük markalarının, günümüzde sadece ekonomik kaygılarla değil sosyal, çevresel, kurumsal sürdürülebilirlik ve topluma katkı sağlama noktasında da birbirleriyle rekabete girdiğini görmekteyiz.

Geleceğe dair global rekabet içerisinde Türkiye’nin potansiyelinin de önemli bir bölümünü genç iş gücümüz oluşturmaktadır. Dolayısıyla gençlere güvenmek ve onlara destek olmak, sadece bugünü değil ülkemizin geleceği de düşünmek anlamını taşıyor.

Biz de bu bilinçle Aktaş Holding olarak, geleceğimiz olarak gördüğümüz gençlere her alanda ve her koşulda tam destek vermekteyiz.

Aktaş anlayışının küresel değer ve ilkelerle devam eden çalışmalarının daha da büyümesi, yaygınlaştırılması ve sürdürülebilir bir yapıyla geleceğe taşınması amacıyla faaliyetlerini sürdüren Aktaş Eğitim Vakfımız da bu konuda önemli bir rol üstleniyor.

Vakfımız, öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği vermek ve öğrencilerin kendilerini birer 'dünya vatandaşı' olarak yetiştirip, topluma yararlı bireyler olmalarına katkı sağlamak üzere hayata geçirdiği projeler ve karşılıksız burs desteği ile öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor.

Bu anlamda Aktaş Holding olarak, bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de gençlerle olan güçlü bağımızı korumaya ve geleceğe yatırım yapmaya devam edeceğiz.

Saygılarımla,

İskender ULUSAY

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.