Kapat Ikon
Aktaş Holding, Kariyer Uygulamalarını Paylaştı

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye'de lider, dünyada da ilk üç firma arasında bulunan Aktaş Holding, sosyal sorumluluk çalışmalarının yanı sıra eğitim faaliyetlerini de aralıksız sürdürüyor. 

Aktaş Holding son olarak, Yeşil Rotary Kulübü tarafından düzenlenen kariyer seminerinde Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksek Okulu öğrencileriyle buluştu. Aktaş Holding İnsan Kaynakları Takım Lideri Tuğba Demirsu Yücetürk tarafından öğrencilere, okul hayatları boyunca kişisel gelişimlerinin önemi ve iş hayatında kendilerini nelerin beklediği konusunda ayrıntılı bilgiler verildi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği seminerde konuşan Yücetürk, öğrencilere en iyi özgeçmiş hazırlanma yöntemlerinden, iş görüşmesinde dikkat edilmesi gereken noktalara; stajların ve öğrencilik hayatı boyunca kişisel gelişimin öneminden, doğru meslek seçimlerine kadar gerçek deneyimlerden örneklerle detaylı bilgiler verdi.

Kendi öğrencilik hayatı ve kariyer planlamasıyla ilgili de öğrencilerle paylaşımlarda bulunan Yücetürk'ün sunumu, seminere katılan öğrenciler tarafından ilgiyle takip edildi.

1 saat boyunca süren seminerin ardından okulun öğretmenleri tarafından Yücetürk'e teşekkür edilirken, Yücetürk de kendilerini ilgiyle takip eden öğrencilere kariyerlerinde başarılar diledi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.