Kapat Ikon
Aktaş Holding Personelinden Örnek Davranış

Hava süspansiyon sistemi üretiminde dünyanın en büyük firmaları arasında yer alan Aktaş Holding'in değerli çalışanları, kendi aralarında organize ettiği kampanyayla, Yıldırım İlçesi'nde yer alan Atatürk Anaokulu'na, öğrencilerin işlerini kolaylaştıracak çeşitli araç ve gereçler hediye etti. Aktaş personeli, önümüzdeki günlerde okulun parkında yer alan oyuncakların da bakımlarını üstlenecek.

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye'de lider, dünyada da ilk üç firma arasında bulunan Aktaş Holding'in birbirinden kıymetli personeli, toplumsal duyarlılığın en güzel örneklerini sergileyen paylaşımcı kimliğine her geçen gün yenilerini ekliyor.

Aktaş Holding'in Kestel Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikasında görev yapan çalışanları, kendi aralarında düzenlediği anlamlı bir organizasyona daha imza attı.

Yıldırım İlçesi'nde yer alan Atatürk Anaokulu'nun ihtiyacı doğrultusunda, okula çeşitli araç - gereç ve ürün desteğinde bulunan Aktaş personeli, aynı zamanda kullanılmayan çeşitli malzemelerle de okulun bazı bölümlerine raflar yaptı. 

Aktaş personeli, önümüzdeki günlerde de okulun bahçesinde yer alan parktaki oyuncakların bakımlarını yapmaya hazırlanırken, Atatürk Anaokulu'nun yönetici ve öğretmen kadrosu, duyarlılıklarından ötürü Aktaş çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

"Çalışanlarımızla Gurur Duyuyoruz"

Aktaş Holding personelinin bu tür örnek davranışlarıyla gurur duyduklarını kaydeden Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, Aktaş olarak sosyal sorumluluk çalışmalarına her zaman büyük önem verdiklerini vurguladı. Aktaş çalışanı olan her bir bireyin, sahip olduğu sorumluluk bilinciyle topluma değer katan misyona sahip olduğunu belirten Erol, bu tür örnek davranışları sergilemeleri konusunda çalışanlarına desteklerinin süreceğini ifade etti.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.