Kapat Ikon
Aktaş Holding'in Bulgaristan'daki Üretim Üssü 'Techno Aktaş' Bölgeye Büyük Değer Katıyor

Aktaş Holding'in Bulgaristan'da yer alan ve hava süspansiyon körükleriyle EPDM izolasyon nembranları üretimlerinin gerçekleştirildiği Techno Aktaş, Pazar payının gitgide yükselmesi ve kapasitesinin artmasıyla, bölgeye önemli bir değer katıyor.

Techno Aktaş'ın faaliyetlerini yakından incelemek adına Bulgaristan'a bir dizi ziyaret gerçekleştiren Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş ile İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, bölgedeki kuruluşun Bulgaristan'da çok önemli bir katma değer yarattığını söyleyerek, gelecek adına umut dolu açıklamalarda bulundu.

Bursa, 30.09.2014 - Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye'de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding'in 19 Mayıs 2008'de Bulgaristan'da faaliyetlerine başlayan ve hava süspansiyon körükleriyle EPDM izolasyon membranları üretimlerinin gerçekleştirildiği üretim üssü Techno Aktaş, bölgede gün geçtikçe büyümeye devam ediyor.

Techno Aktaş'ın bölgedeki faaliyetlerini incelemek ve çalışmaları yakından görmek adına kısa süre önce Bulgaristan'a ziyaret gerçekleştiren Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş ile İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, kuruluşun geleceği adına umut dolu sözler sarf etti.Techno Aktaş'ın Bulgaristan'daki Pazar payının ve kapasitesinin giderek arttığı müjdesini veren yönetim kurulu üyeleri, üretim merkezinin bulunduğu ülkeye önemli bir değer kattığını söyledi.

"Aktaş'ın Bulgaristan Temasları Olumlu Geçti"

Tekno Aktaş ziyareti için Bulgaristan'a giden Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş ile İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, aynı zamanda ülkede ciddi temaslarda da bulundu. Aktaş Holding'i temsilen BALKANSİAD'ın bölgede gerçekleştirdiği Ekonomi Zirvesi'ne de katılan yönetim kurulu üyeleri, burada birçok iş adamı ve sektör temsilcisiyle görüşme imkânı buldu.

Bulgaristan temaslarının son derece verimli geçtiğini belirten Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, bölgedeki hedefleri gerçekleştirmek adına yoğun bir tempoda çalıştıklarını vurgulayarak, belirlenen yolda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.