Kapat Ikon
Aktaş Holding, Çalıştay Toplantısı'nda Buluştu

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, gelecek hedeflerinin ve yeni projelerin masaya yatırıldığı çalıştay toplantısında bir araya geldi.

Crowne Plaza Hotel’de gerçekleşen ve gün boyu süren toplantıya; Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş, Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serkan Aktaş, Aktaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş ile birlikte, Aktaş Holding idari kadroları katılım gösterdi.

Workshop uygulamasıyla, Aktaş Holding için yeni iş geliştirme fırsatlarının tespit edilmesi için değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, ekipler halinde ayrılan Aktaş idari personeli,  kendi aralarında puanlama ve önceliklendirme yöntemiyle oluşturduğu projeleri, üst yönetim kurulu üyelerine sundu.

Oluşturulan yeni projelerin yanı sıra, Aktaş Holding adına SWOT analizi de yapan ekipler, Aktaş’ın mevcut imajına katma değer sağlayacak ve Aktaş markasını daha da ileriye taşıyacak önerileri, yönetim kurulu üyeleriyle paylaştı.

Son derece verimli geçen organizasyonda, Aktaş Holding tüm yönleriyle masaya yatırılırken, toplantıda geliştirilen projelerin, ilerleyen dönemde daha detaylı bir şekilde gözden geçirilip, uygulanabilirlik ölçeğinin değerlendirilmesi kararı alındı.

“Ortaya Çıkan Projelerden Memnunuz”

Ekiplerin projeleri, yönetim kuruluna sunmasının ardından, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş ile Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, son derece vizyoner projelerin ortaya çıkarılmasından ötürü tüm ekipleri kutlarken, bu tip başarılı toplantıların Aktaş’ın gelecek yolculuğunda önemli kazanımlar sağlayacağına inandıklarını söyleyerek, çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiler.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.