Kapat Ikon
Aktaş Holding'e BTSO Gururu

Hizmet verdiği sektörde ortaya koyduğu başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Aktaş Holding'e, bir güzel haber de BTSO'dan geldi.

 

Aktaş Holding; Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından 19 yıldan bu yana düzenlenen ve hem Bursa'ya, hem de Türkiye ekonomisine ışık tutan en önemli çalışmalar arasında kabul edilen, "İlk 250 Büyük Firma-2015" araştırması listesinde yer alma başarısı gösterdi.

 

BTSO tarafından her yıl merakla beklenen liste kamuoyuyla paylaşılırken, Bursa'nın en büyük 250 firmasının açıklandığı araştırmada kendine yer bulan Aktaş Holding, sektör arenasında gerçekleştirdiği başarılı faaliyetlerin meyvesini almanın gururunu yaşadı.

 

BTSO tarafından; ciro büyüklüğü, katma değer (TL) , öz sermaye, dönem karı, ihracat oranı, üretimden satışlar (TL) gibi kategorilere göre değerlendirmelerin yapıldığı araştırmada, Bursalı firmaların rekabet gücünün yükseldiği gözlendi.

 

Bursa ve Ülkemize Katkı Sağlamaya Devam Etmek İstiyoruz

 

BTSO'nun açıkladığı listede Aktaş Holding olarak 231'inci sırada yer almaktan dolayı büyük bir gurur yaşadıklarını kaydeden Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, şirket olarak kuruldukları günden bu yana sürdürülebilir ekonomik büyüme ve değer yaratma önceliklerini benimsediklerini anımsatarak, bu anlamda yakalanan bu tip başarıların kendilerini oldukça mutlu ettiğini söyledi.

 

Aktaş Holding olarak, Bursa'ya, ülkemize ve dünya ekonomisine katkı sağlamaya devam etmek adına yoğun şekilde çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekleyen Erol, yakalanan başarıda emeği geçen tüm çalışanları kutlamayı da ihmal etmedi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.