Kapat Ikon
Aktaş Eğitim Vakfı Burs Başvuruları için Geri Sayım Başladı

Bursa, 21.06.2017 - Topluma değer katan, doğa ile uyumlu ve sürdürülebilir kurumsal sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirmek üzere kurulan Aktaş Eğitim Vakfı’nın, genç yeteneklere olan koşulsuz desteği tüm hızıyla devam ediyor.

Öğrencilere olan koşulsuz desteğini ilk günden bu yana sürdüren Aktaş Eğitim Vakfı, eğitim hayatında başarılı olan ve maddi yönden de desteğe ihtiyaç duyan öğrencilere fırsat eşitliği vermek ve topluma yararlı bireyler olmalarını sağlamak adına, bu yıl da öğrencilerin yanında yer almak için kolları sıvadı.

Aktaş Eğitim Vakfı'nın, 2017-2018 eğitim öğretim yılına ait burs başvurularının 01.07.2017-31.08.2017 tarihleri arasında gerçekleştirileceği açıklandı.

Başvurular İnternet Üzerinden Kolaylıkla Yapılabilecek

Burs başvuruşu yapmak isteyen öğrenciler, Aktaş Holding internet sayfasından, Aktaş Eğitim Vakfı Burs Başvurusu yazan kısma tıkladığında, karşısına çıkacak online formu doldurarak başvuru işlemlerini kolaylıkla yapabilecek...

İlgili burs kapsamında, Aktaş Eğitim Vakfı tarafından belirlenecek öğrencilere verilecek burslar ile birlikte, araştırma ve özel yetenek burslarının verilme koşulları ile bunların kesilmesine ilişkin hak ve yükümlülükler yer almaktadır.

Öte yandan yapılan açıklamaya göre, Aktaş Eğitim Vakfı'nın öğrencilere verdiği burs havuzuna, gönüllü olarak katkı sağlamak isteyen kişilerin için de Aktaş Holding İnsan Kaynakları ile iletişime geçilerek, şartlı bağışta bulunabileceklerine dair bir çalışma başlatıldığı kaydedildi.

Öğrencilerimizin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz

Aktaş Eğitim Vakfı tarafından verilen bursların, geçmiş yıllarda öğrencilerden büyük ilgi gördüğünü aktaran Aktaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Aktaş, vakıf olarak öncelikli amaçlarının öğrencilere destek olmak ve öğrencilerin, kendilerini birer dünya vatandaşı olarak yetişmeleri yönünde aracılık etmek olduğunu söyledi.

Aktaş Eğitim Vakfı olarak, bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de öğrencilere tam destek vermeye devam edeceklerinin altını çizen İlknur Aktaş, burslarla ilgili detaylı bilgi almak isteyen öğrencilerin de www.aktasholding.com web sitesinde yer alan burs yönergesini takip edebileceklerini sözlerine ekledi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.