Kapat Ikon
Aktaş Holding'e Automechanika Shanghai Fuarı'nda Tam Not

Aktaş Holding, dünyanın dört bir yanında düzenlenen ve sektörün adeta nabzının attığı hemen her organizasyonda etkin şekilde yer almaya devam ediyor.

Aktaş Holding bu kapsamda son olarak, otomotiv endüstrisinin Asya'daki en büyük buluşma adresi olan Automechanika Shanghai (Şangay) Fuarı'nda son teknoloji ürünlerini sergiledi.

28 Kasım-1 Aralık tarihlerinde Çin'in Şangay kentinde düzenlenen organizasyonda Aktaş Holding; salon 2, 2021 no'lu stantta dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçileri ve sektör temsilcilerini ağırladı.

Bölgedeki mevcut ve potansiyel müşteri adaylarıyla da verimli görüşmelere imza atan Aktaş Holding, AR-GE çalışmaları sonucu geliştirdiği yenilikçi teknolojilerle fuarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etti.

Asya pazarındaki gücü artıyor

Sektörün en büyük organizasyonlarından biri olan Automechanika Shangai Fuarı'na düzenli olarak katıldıklarını aktaran Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı İskender Ulusay, şirketin global markası Airtech ile Asya pazarında bugüne dek çok önemli işlere imza attıklarını kaydetti.

Fuarda hem mevcut iş birliklerini güçlendirme hem de yeni iş bağlantıları kurma açısından önemli görüşmelere imza attıklarını kaydeden Ulusay, "Shanghai Fuarı, şirketimiz açısından son derece başarılı geçti. Fuar süresince, Aktaş Holding standına ilginin yüksek olması da şirketimizin dünya ölçeğindeki marka değerinin ne kadar güçlü olduğunun açık bir göstergesiydi. Çin pazarı uzun yıllardır aktif olarak yer aldığımız bir yer. Buradaki Ankeshu fabrikamız aracılığıyla, bölge pazarına doğrudan hitap edebiliyoruz. Global markamız olan Airtech zaten, bu pazarda yaygın şekilde tercih ediliyor. AR-GE çalışmaları sonucu geliştirdiğimiz inovatif ürünlerle, pazar beklentilerine en iyi şekilde yanıt verme hedefindeyiz. Bununla birlikte, fuar süresince ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Yaptığımız görüşmelerden de beklentimiz son derece yüksek" ifadelerine yer verdi.

OEM müşterilerine ziyaret

Öte yandan, fuar kapsamında Çin'e giden Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı İskender Ulusay ve Satış Pazarlama Grup Yöneticisi Ümit Şenoğlu, bölgede yeni iş imkanlarını değerlendirmek amacıyla, fuar öncesi potansiyel OEM müşterilerine yönelik bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.