Kapat Ikon
Yönetim Kurulu Başkanı'nın Mesajı


R. Serkan Aktaş
Yönetim Kurulu Başkanı

Değerli paydaşlarımız,

Tüm dünyada ekonomik ve sosyal yaşamın yakından etkilendiği içerisinde bulunduğumuz dönem, pek çok alışkanlığı ve iş yapış biçimlerini kökten değiştirmiş durumda.

Pandemi döneminde hayatımızın her alanında, küresel sağlık krizinin etkisiyle oluşan hızlı bir değişime hep birlikte tanıklık ediyoruz.

Artık 'yeni normal' olarak tanımlanan dönemdeyiz. Salgın, özellikle dijitalleşmeyi her alanda hızlandırmış durumda. Bu dönem; kuşkusuz değişime uyum sağlayanın, hızlı hareket edebilenin ve yenilikçi olanın ön plana çıkacağı, rekabette ayakta kalmak için eskisinden çok daha dinamik olma gerekliliğini ortaya koyan bir dönem olacak.

Biz de bu bilinçle Aktaş Holding olarak, yeni normale en hazırlıklı giren şirketlerden biri olduk. 80 yılı aşkın köklü kurumsal geçmişimizden aldığımız gücü, yenilikçi ve değer üretme anlayışımızla harmanlayarak, yeni normalde de sektörün dünyadaki öncüsü olma vizyonuyla hareket ediyoruz.

Özellikle de sektörde teknolojiye her zaman yön veren şirket olarak, hızlı aksiyon alabilme avantajımızı dijitale yaptığımız yatırımlarla destekleyerek, etkili sonuçlar almayı başardık.

Bu anlamda teknoloji geliştirme odaklı çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürme hedefindeyiz. Aynı zamanda nitelikli iş gücünün öneminin de farkındayız.

Pandemiyle birlikte etkili, verimliliğe dayalı ve rekabet gücü yüksek iş ve üretim modelleri ön plana çıktığı için geleceğin iş ve üretim yapılarını düşündüğümüzde, daha nitelikli ve esnek bir iş gücü kaynağının ortaya çıktığını da görmekteyiz.

Dolayısıyla geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemlerde de tüm bu faktörleri bütünsel bir bakış açısıyla ele alıp, Aktaş Holding'i en iyi şekilde geleceğe taşımak adına elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz.

Saygılarımla,

 

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.