Kapat Ikon
Aktaş Holding'e Genel Bakış
1938
'den beri
6
kıtada faaliyet
100
'den fazla ülkeye ihracaat
60.000
m2'den fazla kapalı alan

Merhum Sait AKTAŞ tarafından 1938 yılında küçük bir atölye olarak temelleri atıldığından beri, ülke ve dünya ekonomisine katma değer sağlayan Aktaş Holding; sürdürülebilir gelişim ve kalitenin hakim olduğu, değerlerin üretildiği ve yaşatıldığı bir anlayışa sahiptir.

Kauçuk alanında oluşturulan uzmanlığın da katkısı ile bugün Aktaş Holding, 6 kıtada faaliyet gösteren, 100'den fazla ülkede ürünleri satılan ve alanında dünyanın en büyük firmaları arasında yer alan bir konuma ulaşmıştır. 

Bursa'da kurulup bugün Türkiye'nin coğrafi olarak en yaygın şirketler toplulukları arasında yer alan Aktaş Holding, dünyada kendi sektöründe yüzde 20'ye ulaşan pazar payı ve Ar-Ge alanındaki başarıları ile farkını ortaya koymaktadır. 

Aktaş Holding; Ulaşım & Otomotiv, Yapı ve Endüstriyel gibi temel iş alanlarının yanı sıra, savunma sanayine özel üretimlerle de faaliyetlerini geliştirmektedir.

Aktaş Holding, dünya çapında sağlamış olduğu güven duygusunu sürdürülebilir kılmak, iş ahlakını ön planda tutarak, tüm çalışanları, paydaşları ve hedef kitlesiyle, samimiyet çerçevesinde güçlü bir iletişim kurmaktadır.

Aktaş Holding'in ana hedefi; oluşturulan bu güçlü bağı, stratejik hamlelerle kalıcı hale getirmek, yenilikçi ve değerlere önem veren anlayışın devamlılığını sağlamaktır.


Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.