Kapat Ikon
Lineflex

2005 yılında "Lineflex" markası ile "EPDM Membran" üretime başlayan Aktaş Holding'de, ürünün satış, pazarlama ve uygulama faaliyetleri için aynı yılda "Akizo Yalıtım Sistemleri A.Ş." kurulmuştur. 2008 yılında pazar payı hızla yükselen Lineflex EPDM Membran üretimi için ayrı bir üretim hattı yatırımı kararı alınmış ve 2010 yılı başından itibaren bu yeni üretim hattı Akizo tarafından devreye alınmıştır.

Dünya çapında elastomer (gündelik kullanım dilinde kauçuk olarak adlandırılan) malzemelerin teknolojisinin sürekli gelişmesi ve elastik polimerlerin birçok alanda kullanmaya başlaması ile birlikte su sızdırmaz EPDM esaslı kauçuk membranlar geliştirilmiştir. Üstün özellikleri sayesinde EPDM membranlar, çok geniş aralıklı atmosferik koşullarda başarı ile kullanılmaktadır. EPDM membranlar -40°C ila +120°C sıcaklık aralığı gibi ekstrem koşullarda dahi elastik özelliklerini kaybetmemektedir.

Bu ürün gamıyla, "güveni hissedin" sloganıyla yola çıkan ve çatılarda, bina temel ve yan perde uygulamalarında, giydirme cephelerde, aç kapa tünel inşaatlarında, gölet tabanlarında (orman yangın söndürme göletleri, tarım amaçlı sulama göletleri, su toplama göletleri), yüzme ve dekoratif havuzlar, arıtma tesislerinde ve dilastasyon gerektiren yapılarda başarı ile kullanılmaktadır.

www.lineflex.com.tr



Su, Çatı ve Cephe
Yalıtımı
Yüksek
Kalite
Türkiye'deki tek EPDM Membran üreticisi
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.