Kapat Ikon
Aktaş Holding BOSİAD Futbol Turnuvası'nda iddialı

Aktaş Holding Futbol Takımı, Bursa futbolunun en prestijli turnuvalarından biri olan ve Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği'nin (BOSİAD) organizasyonunda bu yıl 15.si düzenlenen futbol turnuvasına katıldı.

'Yolun centilmenlik, hedefin kupa olsun' sloganıyla düzenlenen futbol turnuvasında 34 takım 6 grupta mücadele ederken, Aktaş Holding Futbol Takımı da turnuvada Çelikform, SKT Yedek Parça, Oyak Renault ve Üçge firmalarının takımları ile grup müsabakalarında karşı karşıya geliyor.

4 Mayıs tarihinde final maçıyla son erecek turnuvada şampiyon olan ve dereceye giren takımlara kupaları verilecek. Turnuvada ayrıca gol kralı, en iyi kaleci, en iyi futbolcu ve en centilmen takım dallarında da ödüller sahiplerini bulacak.

Aktaş Holding Futbol Takımı zorlu turnuvada gözünü zirveye dikerken, Aktaş Holding çalışanları da mücadeleler esnasında takımlarına destek veriyor.

Öte yandan, sahada kıyasıya rekabetin yaşandığı turnuva, firmalar arasındaki ilişkilerin güçlenmesine de büyük katkı sağlıyor.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.