Kapat Ikon
Aktaş Holding CEO'su İskender Ulusay'dan Öğrencilere İş Hayatında Başarının Şifreleri

Aktaş Holding, Bursa ve Türkiye'nin pek çok yerinde düzenlenen öğrenci aktivitelerinde yer almaya devam ediyor.

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı İskender Ulusay, Uludağ Üniversitesi İşletme Topluluğu tarafından "Hayallerin Kariyerin Olsun" sloganıyla düzenlenen 14. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler Kongresi'nde öğrencilerle buluştu.

Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde düzenlenen organizasyonda Ulusay, Aktaş Holding'in küçük bir atölyeden 80 yılda sektörün globaldeki en büyük oyuncularından biri haline uzanan başarı öyküsünü öğrencilere aktarırken, aynı zamanda iş hayatında başarılı olmanın şifrelerini de paylaştı.

Kendinize yatırım yapın

"Kendinize yatırım yapmaktan asla vazgeçmeyin" diyen Ulusay, "Öğrenci hayatınızı kendinize devamlı yatırım yaparak, en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın. Mümkünse 1 değil, 1'den fazla lisan öğrenin. Devamlı okuyun, yeni şeyler öğrenin. Cesaretli olun, sorumluluk almaktan vazgeçmeyin. Kendinize güvenin ve sabırlı olun. Başarı mutlaka beraberinde gelecektir" dedi.

İmal ettiğimiz sürece güçlüyüz

"İmalat sanayii bu ülkenin omurgası" diyen Ulusay, "Türkiye olarak, imal ettiğimiz ölçüde güçlüyüz. Her türlü dış tehdide karşı, Türkiye daha da büyümek ve gelişmek için üretime odaklanmak zorunda. İmal ettiğimiz sürece gelişecek ve daha çok istihdam sağlayabileceğiz" diye konuştu.

İnteraktif şekilde gerçekleşen buluşmada, öğrenciler de merak ettikleri soruları İskender Ulusay'a yöneltirken, son derece keyifli geçen buluşmanın ardından organizasyona katkılarından dolayı Ulusay'a fidan bağış belgesi takdim edildi.

   
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.