Kapat Ikon
Aktaş'ın Minik Ressamları Hayallerindeki Çevreyi Resmetti

Aktaş Holding tarafından, çalışanların çocuklarının katılımıyla geleneksel olarak düzenlenen Görsel Sanatlar Yarışması sona erdi.

Bu yıl, 5 Haziran Dünya Çevre günü kapsamında "Hayalimdeki Çevre" temasıyla düzenlenen yarışmada yine birbirinden özel eserler ortaya çıktı.

Yarışmaya ilkokul, ortaokul ve lisede eğitim gören 6-18 yaş aralığındaki çocuklar katıldı.

Yarışmanın değerlendirme süreci; (Yaratıcılık/Alıntı/Özgünlük), (Boyama/Teknik/Temizlik), (Ebata/Boyuta Uyum), (Renk Uyumu/Perspektif) ve (Kâğıdın Kullanımı/Kompozisyon) gibi 5 puanlama kriterine göre yapıldı.

Jüri üyeliğini BTSO Baha Cemal Zağra Özel Uygulama Merkezi resim öğretmenlerinden Melek Köse Çelebi ve İnci Topçu'nun yaptığı yarışmada dereceye giren resimler, ailelerin de katılımıyla düzenlenen ödül töreninde katılımcılarla paylaşılırken, özellikle çocukların yaşadığı heyecan görülmeye değerdi.

Ödüller sahiplerini buldu

Düzenlenen yarışmada İrem Çulha (10) birinciliği elde ederken, ikinci Yağmur İçgüleç (13), üçüncü ise Elif Özgür (7) oldu.

Yarışmaya katılan tüm çocuklara da ayrıca ödüller verildi.

Yarışmanın kazananları ödüllerini, Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı İskender Ulusay'ın elinden teslim alırken, yarışma kapsamında 1.ye bisiklet, 2.ye tablet, 3.ye ise saat hediye edildi.

Çocuklarımıza sanat sevgisi aşılamak önceliğimiz

Törenin ardından kısa bir açıklama yapan Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı İskender Ulusay, Aktaş Holding olarak 'aydınlık geleceğimiz' olan çocuklara her koşulda destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Ulusay, özellikle de çocukların yeteneklerini ortaya çıkarmasına katkı sağlamak ve onlara sanat sevgisini aşılayabilmek için bu tür organizasyonlara büyük önem verdiklerini ifade ederek, yarışmaya katılan tüm çocuklara teşekkür etti.

Öte yandan, yarışmanın ödül töreninde aileler de büyük gurur yaşadı.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.