Kapat Ikon
Aktaş Holding, Eurasia Rail 2015 Fuarı'ndan Başarıyla Döndü

Aktaş Holding, raylı sistemlerdeki gelişmeleri takip etmek ve potansiyel müşteriler ile ilgili görüşmeler yapmak üzere, dünyanın en büyük 3. demiryolu fuarı olan Uluslararası Demiryolu Fuarı’na (Eurasia Rail) katıldı.

İstanbul’un ev sahipliğinde, bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı Eurasia Rail 2015, ulusal ve uluslararası çok sayıda sektör temsilcisine ve ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

5-7 Mart tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen organizasyonda Aktaş Holding, ikincil süspansiyonların kullanıldığı raylı sistem araçlarının, Türkiye ve yurtdışındaki pazar büyüklüğünü belirlemek ve potansiyel yeni müşteriler için iletişim detayı sağlamak adına, oldukça verimli geçen görüşmeler gerçekleştirdi.

Türkiye´deki demiryolu sektörüne verilen destek dolayısıyla, çok ciddi katılımın yaşandığı organizasyona Aktaş Holding adına;  Ar-Ge ve Mühendislik Yöneticisi Ender Akar, Üretim ve Planlama Direktörü Adnan Yazıcı ve Satış Proje Geliştirme Takım Lideri Serkan Türk katıldı.

“Ülkemize Önemli Avantajlar Sağlamayı Amaçlıyoruz”

Sektördeki tüm global firmaların katıldığı fuarın, kendileri açısından son derece verimli geçtiğini belirten Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, organizasyon süresince ikincil süspansiyon sistemleri üretimi konusunda önemli görüşmeler gerçekleştirdiklerini vurguladı.

Türkiye’de son yıllarda, pek çok alanda olduğu gibi, demiryolu taşımacılığında da önemli atılımlar yaşandığına dikkat çeken Erol, “Demiryolu taşımacılığı alanında ülkemizde ciddi bir sektör gelişmektedir ve yabancı üreticiler tarafından da Türkiye’de direkt veya ortaklı olarak yatırımlar yapılmaktadır. Devlet tarafından yerli hamlesini arttırmaya yönelik olarak da önemli teşvikler yapılıyor. Aktaş Holding olarak, ürettiğimiz tren körükleri, ülkemizde tek olma avantajına sahip. Bu önemli avantajın, hızlı bir şekilde değerlendirilmesi gerekiyor. Burada gerçekleştirmiş olduğumuz görüşmelerin çok kısa sürede, önemli geri dönüşler sağlayacağına inanıyorum” diye konuştu.

  
Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.