Kapat Ikon
Aktaş Holding Ailesinden Uludağ Çıkarması

Aktaş Holding, belirli periyotlar halinde düzenlediği organizasyonlar kapsamında, çalışanlarını bir araya getirerek birbirleriyle olan etkileşimini kuvvetlendirmek ve yorucu geçen iş stresinden bir nebze de olsa uzaklaşabilmeleri adına gezi turları düzenlemeye devam ediyor.

 

Aktaş Holding ailesinin bir araya geldiği son organizasyon, 'Beyaz Cennet' Uludağ'a yönelik olarak düzenlenirken, 42 kişiden oluşan kalabalık bir katılımla gerçekleşen etkinlik son derece eğlenceli geçti.

 

Kar seviyesinin bir hayli yüksek olduğu ve yerli-yabancı çok sayıda ziyaretçinin tatilde akın ettiği Uludağ’da katılımcılar, gün boyu dilediğince eğlenme fırsatı bularak karın keyfini yaşarken, Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol da Uludağ gezisinde çalışanları yalnız bırakmadı.

 

Motivasyonu Arttırıyor

 

Aktaş Holding olarak, geçtiğimiz dönemlerde de Uludağ'a gezi organizasyonları düzenlediklerini anımsatan Sami Erol, bu tip buluşmaların çalışanların motivasyon düzeyinin arttırılması ve birliktelik ruhunun geliştirilmesi açısından oldukça faydalı sonuçlar ortaya çıkardığını kaydederek, organizasyona katılan herkese teşekkürlerini iletti.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.