Kapat Ikon
Aktaş Holding, 'Aile Buluşması'nda Çalışanlarını ve Ailelerini Bir Araya Getirdi

Bursa, 11.07.2017 - Hava süspansiyon sistemi üretiminde dünyanın en büyük firmaları arasında yer alan ve 100'den fazla ülkeye doğrudan ihracat gerçekleştiren Aktaş Holding, 'en değerli kaynağı' olarak gördüğü çalışanlarını, yoğun iş temposundan bir nebze de olsa uzaklaştırmak ve 'aile' içi iletişimi ve birlikteliği kuvvetlendirmek adına, farklı periyotlarda gerçekleştirdiği etkinlikler zincirine yeni bir halka daha ekledi.

Aktaş Holding, 'Aile Buluşması' adıyla düzenlediği etkinlik kapsamında, Bursa'daki fabrikasında görev yapan tüm çalışanlarını ve ailelerini kahvaltıda bir araya getirdi. Podyum Davet'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonda; 'Birlikte Daha Güçlüyüz' mesajı verilirken, şirket üst yönetiminin de yer aldığı organizasyona yaklaşık 500 kişi katıldı.

Organizasyonda, çalışanlarına ve onlara her koşulda destek olan ailelerine Aktaş Holding'e olan katkılarından dolayı teşekkür ederek anlamlı bir konuşma yapan Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş, bir toplumun temel yapı taşları arasında bulunan aile kurumunun önemine vurgu yaptı.

Başarıya Giden Yolda İlk Adım, Birbirine İnanmak ve Güvenmektir

Şahap Aktaş'ın ardından söz alan Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol da, "Aktaş Holding olarak, global ölçekteki büyüme hedeflerimiz doğrultusunda, yine yoğun ve tempolu bir çalışma yılı içerisindeyiz. İleriye dönük hedeflerimize ulaşma noktasında, her ne kadar bir hayli mesafe kat etmiş olsak da başarma motivasyonumuz ve kararlılığımız ilk günkü gibi devam ediyor. Sürdürülebilir başarı odaklı büyüme yolculuğumuzda, sürekliliği yakalamak ve Aktaş markasını hak ettiği yer olan dünya zirvesine taşımak için daima bir yenilik ve katma değer üretme peşindeyiz. Başarıya giden yolda da ilk adım, birbirine inanmak ve güvenmektir... Değerleri korumak ve yaşatmak bilinci, şirketimizin kurumsal kültürünün en temel ve vazgeçilmez öğelerinden biri olmuştur. Böylece her birimiz, bu değerlere sahip çıkmaya devam ederken, Aktaş Holding Ailesi de sizlerin katkılarıyla, her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Şirketin Bugünü ve Geleceği Konuşuldu

Öte yandan, keyifli bir şekilde geçen Aktaş Holding Aile Buluşması organizasyonun sonunda ise çalışanlara yönelik, şirketin mevcut durumu ve global ölçekteki hedeflerinin değerlendirildiği bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.