Kapat Ikon
Aktaş Holding'de Meksika Rüzgarı

Hava süspansiyon sistemi üretiminde dünyanın en büyük firmaları arasında yer alan ve coğrafi olarak 6 kıtaya yayılan Aktaş Holding, uluslararası kimliği ile uygun olarak dünyanın kültürlerini çalışanları ile birlikte paylaşıyor.

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye'de lider, dünyada da ilk üç firma arasında bulunan Aktaş Holding, iç iletişim çalışmaları kapsamında dünya kültürlerini bünyesindeki şirketlerde yaşatıyor.

Aktaş Holding'in dünyadaki tüm lokasyonlarında aynı anda yapılan Meksika Günü etkinliğinde Meksika kültürüne ait müzikler, yiyecekler ve diğer kültürel öğeler çalışanlar ile paylaşıldı.

Ülke hakkında bilgilerin panolarda yayınlanması ile başlayan etkinlik, Meksika müzikleri ve kültürel öğelerin gün boyu kurum içerisinde paylaşımı ile devam etti.

Etkinliğin en keyifli kısmını ise Meksika'ya özgü lezzetlerin sergilendiği öğle yemekleri oluşturdu. Yemek servisi yapan aşçıların Meksika'ya özgü kıyafetler giymesi, renkli görüntülerin ortaya çıkmasına sebep olurken, yemekhane içerisinde de Meksika'yı anımsatan motiflerle çeşitli süslemeler yapıldı.

Aktaş personeli de Meksika yemeklerini çok sevdiklerini belirterek, bu sayede yeni kültürleri öğrenme ve keşfetme imkanı bulduklarını ifade etti.

Kültürel etkileşimi arttıran bu tarz etkinlikler Aktaş Holding tarafından yıl boyu sürdürülüyor.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.