Kapat Ikon
Aktaş Holding'de 'İtalya' Esintileri

Hava süspansiyon sistemi üretiminde dünyanın en büyük firmaları arasında yer alan Aktaş Holding, dönemsel olarak personeline sunduğu ve dünyanın pek çok bölgesinden seçkin lezzetlerinin yer aldığı küresel mutfaklar listesine, son olarak İtalya'yı eklerken, Akdeniz Bölgesi'nin en güzel yerlerinden biri olan İtalya'nın meşhur mutfağı, personelden tam not aldı.

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye'de lider, dünyada da ilk üç firma arasında bulunan Aktaş Holding, belirli tarihlerde personelini, dünya mutfaklarından oluşan lezzetlerle buluşturmaya devam ediyor.

Aktaş Holding son olarak, personelini Akdeniz Bölgesi'nin yemekleriyle ünlü ülkesi olarak bilinen, İtalya'nın seçkin mutfak kültürüyle tanıştırdı.Aktaş Holding'in Kestel Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika binasında gerçekleşen yemek ziyafeti, "İtalyan Günü" olarak günler öncesinden personeline duyurulurken, yemekhane bölgesi İtalya'yı anımsatan çeşitli görsel ürünlerle süslendi.

Yemeklerin sunulduğu sırada çalınan İtalyanca müzikler ortama büyük renk katarken, Aktaş personeli de İtalyan yemeklerine tam not verdi.Aktaş Holding İnsan Kaynakları Takım Lideri Tuğba Demirsu Yücetürk ile İnsan Kaynakları Uzmanı Gözde Yenidokur'un da eşlik ettiği organizasyon, renkli görüntülere sahne oldu.

Dönemsel olarak dünya mutfaklarıyla buluşmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını belirten Aktaş personeli, bir sonraki buluşmayı da şimdiden merak ettiklerini söyledi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.