Kapat Ikon
Aktaş Holding Bayileri Sertifikalarını Aldı

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında yer alan Aktaş Holding, Türkiye genelinde hizmet vermekte olan bayileriyle, çeşitli organizasyonlarda buluşmaya devam ediyor.

Aktaş Holding’in son bayi toplantısı, Crowne Plaza Hotel’de gerçekleştirilirken, toplantıda 2014 değerlendirilmesi ve 2015 hedefleriyle birlikte, gelecek planlamaları da masaya yatırıldı.

60 kişiden oluşan bayi toplantısında, Akizo ve Aktaş körüklerle ilgili son gelişmeler bir arada değerlendirilirken, toplantıya katılan bayilere, Aktaş ürünlerini satmak konusunda yetkili olduklarını gösteren sertifikalar takdim edildi.

Aktaş Holding bayi toplantısında, 2014 yılının en yüksek cirosunu yapan ilk 3 firmaya da plaketleri verilirken, Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, başarılı olan bayilere tebriklerini iletti.

“Tüm Bayilerimiz Bizim İçin Çok Değerli”

2014 yılında göstermiş oldukları başarılı performanslardan ötürü, tüm Aktaş bayilerine teşekkürlerini ileten Erol, dünyanın her bölgesinde olduğu gibi, ülkemizde de Aktaş’ın yakalamış olduğu üstün başarıda, bayilerin de büyük katkısı olduğunu ifade etti.

Aktaş olarak bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki dönemlerde de, tüm bayilerle olan iyi ilişkilerin korunup geliştirilerek, çok daha iyi başarılar yakalanacağına inandığını kaydeden Erol, var olan hedeflerin yakalanması konusunda, tüm Aktaş bayilerinin, kendileri açısından son derece değerli olduğunun altını çizdi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.