Kapat Ikon
Aktaş'ta Toplu İş Görüşmeleri Anlaşma İle Sonuçlandı

Bursa, 07.03.2017 - Ulaşım, yapı, endüstri ve yeşil enerji alanlarında yaptığı yenilikçi yatırımlar ile 100'den fazla ülkeye doğrudan ihracat gerçekleştiren Aktaş Holding'e bağlı şirketlerden Aktaş Hava Süspansiyon Sistemleri A.Ş. bünyesinde sendika ile yapılan görüşmeler neticesinde sözleşme imzalandı.

Türkiye Kimya Sanayii İşverenleri Sendikası (KİPLAS) ve Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikası (Petrol-İş) ile yürütülen görüşmelerin ardından, her iki tarafın da ortak noktada buluştuğu bir sözleşme imzalandığını kaydeden Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi, İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, yapılan anlaşmanın hayırlı olmasını diledi.

Çalışanlarımızın Yanında Olmaya Devam Edeceğiz

Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan çalışanların sendikalaşma haklarına, şirket olarak büyük önem verdiklerini aktaran Erol; "Türkiye Kimya Sanayii İşverenleri Sendikası (KİPLAS) ve Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikası (Petrol-İş) ile bir süredir yürütülmekte olan yeni dönem toplu iş sözleşmesi sürecinde, sendika temsilcileriyle anlaşmaya varmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Küresel düzeyde faaliyetlerini başarıyla sürdüren Aktaş Holding'in, bugünlere ulaşmasında kuşkusuz çalışanlarımızın büyük emek ve gayretleri bulunuyor. Şirket olarak kurulduğumuz günden bu yana, çalışanlarımızın en doğal haklarından biri olan sosyal hak ve faaliyetlerine tam destek veren bir anlayışla hareket etmeye özen gösteriyoruz. Yapılan görüşmelerde, her iki taraf açısından da en hayırlı sonuca ulaşıldığına inanıyorum. Aktaş Holding olarak, bugünden itibaren var gücümüzle çalışmaya devam ederek, mevcut hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerlemeyi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.