Kapat Ikon
Aktaş Holding'den Automechanika Frankfurt Fuarı'nda Gövde Gösterisi

Hava süspansiyon sistemi üretiminde dünyanın en büyük firmaları arasında yer alan ve 100'den fazla ülkeye doğrudan ihracat gerçekleştiren Aktaş Holding, sektörün küresel ölçekteki en büyük buluşma adreslerinde adından başarıyla söz ettirmeye devam ediyor.

Aktaş Holding, otomotiv satış sonrası sektörünün dünyadaki en kapsamlı fuarlarından biri olarak bilinen ve Almanya'nın ev sahipliğini yaptığı Automechanika Frankfurt Fuarı'nın bu yılki organizasyonuna katılarak, yenilikçi ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

11 Eylül- 15 Eylül 2018 tarihlerinde, Frankfurt kentinde düzenlenen organizasyona; Aktaş Holding adına Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Şahap Aktaş, Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol ve satış ekibi katıldı.

Aktaş Holding organizasyonda, 195 m2'lik dev stant alanıyla, salon 6.1'de, C01 no'lu stantta misafirlerini ağırladı.

Yeni iş bağlantıları kurdu

Automechanika Frankfurt Fuarı'nda, son teknolojiye sahip inovatif ürünlerini dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerle buluşturan Aktaş Holding, fuar boyunca hem mevcut müşterileriyle hem de potansiyel müşteri adaylarıyla verimli geçen görüşmelere imza attı. Aktaş Holding fuar süresince, çok sayıda yeni iş bağlantısı kurmayı da başardı.

Fuarı değerlendiren Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, Automechanika Frankfurt Fuarı'na düzenli olarak katıldıklarını anımsatarak, fuarın sektöre önemli katkılar sağladığına değindi.

Amacımız sektörün gelişimine ışık tutmak

Aktaş Holding olarak, geleceğin araç teknolojilerini üretme noktasında AR-GE'ye çok önem verdiklerini aktaran Erol, "Aktaş Holding olarak, Almanya'dan Çin'e, ABD'den Brezilya'ya kadar, dünyanın her noktasında etkin şekilde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Know how'ı şirketimize ait olan özel ürünlerle, müşteri taleplerine en hızlı şekilde çözüm sunabilme kapasitemiz bulunuyor. Şirket olarak, sürdürülebilir başarı ve değer yaratma öncelikleriyle gelecek yolculuğumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Bu açıdan, fuarın da şirketimiz adına son derece faydalı sonuçlar ortaya çıkaracağına inanıyorum" ifadelerine yer verdi.

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.