Kapat Ikon
Aktaş Eğitim Vakfı

Aktaş Eğitim Vakfı, Aktaş anlayışının küresel değer ve ilkelerle devam eden çalışmalarının daha da büyümesi, yaygınlaştırılması ve sürdürülebilir bir yapıyla geleceğe taşınması amacıyla kurulmuştur.

Aktaş Eğitim Vakfı, topluma değer katan, doğa ile uyumlu ve sürdürülebilir olan kurumsal sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmek üzere kurulmuş olup, çalışmaların vakfın kuruluşundaki coşku ve ruhun korunması amacıyla, maddi manevi hiçbir beklentisi olmayan kişilerce yürütülmesi benimsenmiştir.

Aktaş Eğitim Vakfı'nın amacı, eğitim, öğretim, kültür, bilimsel araştırma ve geliştirme ile çevre koruma konularında sürdürülebilir çalışmalar yapmaktır. Ülkemiz ulusal eğitim, öğretim ve kültürüne katkıda bulunmayı önceleyen Aktaş Eğitim Vakfı, böylelikle de ülkemizin sosyal ve ekonomik kalkınmasına destek olmayı hedeflemektedir.

Aktaş Eğitim Vakfı; öğrenim aşamasındaki yetenekli ve başarılı ancak maddi olanakları sınırlı olan öğrencilere yönelik, eğitimde fırsat eşitliği vermek ve öğrencilerin kendilerini birer 'dünya vatandaşı' olarak yetiştirip, topluma yararlı bireyler olmalarına katkı sağlamak üzere hayata geçirdiği karşılıksız burs desteği ile geleceğimiz olan öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor.

Destekleriniz için

Aktaş Eğitim Vakfı / Vakıfbank / 00154 Cumhuriyet şubesi (Bursa)

IBAN: TR46 0001 5001 5800 7302 7846 67

Bilgi Toplumu Hizmetleri | 2024 Aktaş Holding. Tüm hakkı saklıdır.